Eén ding is zeker: er wordt weer volop geshopt deze vakantie.

Vakantie in Griekenland betekent voor Máxima en haar meiden ook: shoppen. Bij fijne Griekse labels waar in Nederland niet iedereen in loopt. Van Máxima en Amalia weten we dat ze graag Grieks design dragen, maar de andere prinsessen willen vast ook een gokje wagen.

Article continues after the ad

De liefde voor Griekse tassen zit er sowieso al bij alle Oranje-vrouwen in Huis ten Bosch in. De meiden lenen geregeld tassen van hun moeder, die ze in Athene scoort bij Marina Raphäel. Ze heeft er trouwens ook een van het eveneens Griekse One & Only.

Maar de Griekse liefde gaat dieper dan accessoires alleen. HM shopt graag bij Mary Kantrantzou, de bekendste designer van Griekenland die verantwoordelijk is voor deze fijne look:

En dan is er nog Zeus+Dione, waar zowel Máxima als Amalia een showstopper van een jurk shopte in eerdere jaren. Majesteit koos dit groene nummertje... 

...en Amalia deze subtielere droomjurk die ze droeg tijdens de fería van Sevilla.

Ook helemaal van de partij is Devotion, het Griekse label dat in Nederland op de kaart is gezet door onze kroonprinses. In 2018 al werd ze gespot in de rood-witte variant van dit strandjurkje, dit jaar deed ze het voor haar geslaagd-foto's nog eens over in een zwart-witte versie.

Beeld:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in