Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: een groene oase in de woestijn

Een vleugje groen tussen het zand, met dank aan HM. De dag beginnen in de woestijn. Niet slecht, zomaar op een woensdag. Willem-Alexander en Máxima deden het vlak buiten Dubai. Ze gingen niet zomaar de woestijn in: ze gingen voorafgaand aan hun dag op de World Expo langs bij een kas van het bedri...

Máxima: een groene oase in de woestijn

Een vleugje groen tussen het zand, met dank aan HM.

De dag beginnen in de woestijn. Niet slecht, zomaar op een woensdag. Willem-Alexander en Máxima deden het vlak buiten Dubai.

Ze gingen niet zomaar de woestijn in: ze gingen voorafgaand aan hun dag op de World Expo langs bij een kas van het bedrijf Pure Harvest. Dat daar midden in de woestijn op een duurzame manier tomaten, aardbeien en sla teelt.

Het bedrijf is niet Nederlands, maar de gebruikte technologieën en de hoofdteler wél.

Máxima trok voor de gelegenheid dit te leuke pak van Natan aan. De broek zagen we al tijdens haar bezoek aan Gulpener, maar nu zien we 'm voor het eerst compleet (en gecombineerd met een heerlijk tasje!).

Heerlijk relatable, dat ene pluisje.

Na hun bijzondere woestijnuitje rijdt het koningspaar door naar de drukke wereldtentoonstelling waar het vandaag Nederlandse Dag is. De koning opent het Nederlandse paviljoen en is later vandaag aanwezig bij een ceremonie en een diner.

Ook een bekend beeld in Nederland: het net-niet-mondkapje.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in