Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: een Chanel voor alle gelegenheden

Een royal collectie om jaloers van te worden: de Chanel-tassen van Máxima in alle kleuren en maten. Onze koningin laat graag zien hoe veelzijdig een Chanel precies kan zijn. Koningin Máxima verscheen vorige week met een beige Chanel-tas in Amsterdam en Nieuw-Vennep. Een exemplaar dat wij al in 20...

Máxima: een Chanel voor alle gelegenheden

Een royal collectie om jaloers van te worden: de Chanel-tassen van Máxima in alle kleuren en maten. Onze koningin laat graag zien hoe veelzijdig een Chanel precies kan zijn.

Koningin Máxima verscheen vorige week met een beige Chanel-tas in Amsterdam en Nieuw-Vennep. Een exemplaar dat wij al in 2015 voor het eerst aan haar arm spotten. Zwart, grijs, rood... Majesteit heeft de beauty's in alle kleuren en maten in haar walk in closet in Huis ten Bosch hangen. En laat maar weer eens zien hoe goed ze combineren met al haar werkzaamheden.

Op zakelijk — helemaal VN-proof ook

Op zomers (hier bij de uitvaart van prinses Christina, maar dit lookje kunnen we ons ook zo voorstellen op vakantie in Griekenland - inclusief haarklem)

Op doordeweeks — zo zou ze op geen enkel kantoor misstaan

Op casual tijdens een boottochtje in Oslo

Op kleurrijk tijdens een bezoek aan Pakistan

Op koninklijk tijdens een bezoek aan de scouting

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in