Alweer Dutch Design, daar in Noorwegen!

Na een regenachtige start in Oslo wacht de Oranjes vandaag een zonnetje in de Noorse hoofdstad. Waar ze de heel dag op pad zijn met onder andere koning Harald en koningin Sonja, en de minister-president van Noorwegen en zijn vrouw.

Na haar triomfantelijke terugkeer zij aan zij met andere royals (in deze schitterende Jan Taminiau), pakt Majesteit vandaag modisch gezien gewoon lekker weer uit. Voor het dagprogramma, maar reken maar ook voor de avond.

Article continues after the ad

Wéér Taminiau

Vanochtend verscheen Máxima bright and not so early (het Oranje-programma begon pas rond elf uur, toch fijn na een staatsbanket!) in wéér een Taminiau. Specifiek een jas met bijpassende jurk die ze vaker droeg, onder andere op Koningsdag 2017.

Waar Majesteit tijdens het laatste staatsbezoek, deze zomer in Berlijn, overdag steevast een Natan koos, gaat ze nu dus iets vaderlandslievender (al was de Natan van gisteren ook een plaatje natuurlijk).

Dresscode: black tie

Na hun bezoek aan een bijeenkomst over Mensenrechten in de Deichman-bibliotheek ontmoet het koningspaar minister-president Jonas Støre en zijn vrouw Marit. Er is een lunch in Slot Akershus, waarna Willem-Alexander en Máxima Nederlanders spreken die wonen in Noorwegen.

Lekker tasje, gouden armbanden en géén brace: Máxima is een gestyled plaatje vandaag

Na een bijeenkomst over de Noors-Nederlandse defensiesamenwerking op een marineschip (dramatisch momentje, altijd goed) keren ze even terug naar hun hotel om de voeten te rusten voor het avondprogramma.

De Taminiau op Koningsdag 2017

De Oranjes bieden de Noren (zou kroonprinses Haakon er alweer bij kunnen zijn?) traditiegetrouw een concert aan. En voor die contraprestatie, zoals dat zo mooi heet, pakt Majesteit vaak ook weer heerlijk uit. De dresscode is black tie, dus dan weet je het wel. Zorg dus zeker dat je vanavond weer even langskomt op Nouveau.nl voor de nieuwste foto's!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in