Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: drie meetings, één look

Multitasken kan HM als geen ander. Een vierdubbele dienst voor Máxima vandaag. Die zojuist digitaal aanwezig was bij de ondertekening van een MuziekAkkoord onder Méér Muziek in de Klas. Waar de immer muzikale HM natuurlijk erevoorzitter van is. Samen met presentatrice en zangeres Giovanca gaf Maj...

Máxima: drie meetings, één look

Multitasken kan HM als geen ander.

Een vierdubbele dienst voor Máxima vandaag. Die zojuist digitaal aanwezig was bij de ondertekening van een MuziekAkkoord onder Méér Muziek in de Klas. Waar de immer muzikale HM natuurlijk erevoorzitter van is.

Samen met presentatrice en zangeres Giovanca gaf Majesteit de feestelijke aftrap voor het muziekonderwijs in Noord Noord-Holland. Waarna er een hele rits schoolkinderen optrad.

Schakelen

Dat moet nog best even schakelen zijn geweest na haar videocalls eerder vanochtend. Toen was Máxima eerst digitaal aanwezig bij een informatiedag voor werkzoekenden, waarna ze vanuit haar VN-taken een digitale toespraak hield bij het webinar 'Urgent call for agri-food systems transformation to achieve healthy diets for all’. Qua een lekker uiteenlopende werkdag. Ze droeg trouwens een paars pak van Natan voor alle gelegenheden.