Multitasken kan HM als geen ander.

Een vierdubbele dienst voor Máxima vandaag. Die zojuist digitaal aanwezig was bij de ondertekening van een MuziekAkkoord onder Méér Muziek in de Klas. Waar de immer muzikale HM natuurlijk erevoorzitter van is.

Article continues after the ad

Samen met presentatrice en zangeres Giovanca gaf Majesteit de feestelijke aftrap voor het muziekonderwijs in Noord Noord-Holland. Waarna er een hele rits schoolkinderen optrad.

Schakelen

Dat moet nog best even schakelen zijn geweest na haar videocalls eerder vanochtend. Toen was Máxima eerst digitaal aanwezig bij een informatiedag voor werkzoekenden, waarna ze vanuit haar VN-taken een digitale toespraak hield bij het webinar 'Urgent call for agri-food systems transformation to achieve healthy diets for all’. Qua een lekker uiteenlopende werkdag. Ze droeg trouwens een paars pak van Natan voor alle gelegenheden.

En dan is er ook nog een avondprogramma: in de Beurs van Berlage maakt ze dan de prijswinnaars bekend van de Koning Willem I-prijs. Zogenoemd de 'Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven'.

Daar hebben we zin in, want dat betekent geheid een leuk modemoment. In 2016 reikte Majesteit de prijzen (die elke twee jaar worden vergeven) ook uit. Toen zag ze er zo uit. Bijna Oscarwaardig.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in