Deze week ging Koningin Máxima echt weer aan het werk na de zomervakantie. Ze legde meteen een paar waardevolle werkbezoeken af en deed dat op haar eigen onnavolgbare charmante wijze.

De koningin had direct een druk schema op haar eerste solo-werkdag: maandagochtend was ze in Den Haag bij de opening van een workshop van de G20. Die workshop gaat over toegang tot financiële diensten en lag precies in haar straatje.

Article continues after the ad

Voor de gelegenheid droeg ze een broek en blouse met opvallende kloksmouwen van Natan.

Het modehuis mocht zich trouwens verheugen op nog meer gekozen outfits, alles wat Máxima deze week droeg was van Belgisch design.

’s Middags stond ze alweer in Veghel, daar bezocht ze de werkplaatsen en ateliers van CHV Noordkade en de opening van Theater De Kei. Ze droeg een stijlvolle blauwe creatie van Natan die we al eerder gezien hebben.

En wat draag je als je als koningin bij een sportieve stichting op bezoek gaat? Máxima weet er wel raad mee. Bye nette jurkjes, hallo stoer jumpsuit van, wederom, modehuis Natan!

En als in de gymzaal de hakken even niet lekker zitten, dan gaan die gewoon uit.

Máxima reisde als beschermvrouwe van het Oranje Fonds af naar Schiedam om een basketbaltraining van de YETS Foundation bij te wonen. De stichting won eerder dit jaar een Appeltje van Oranje.

Een drukke week waarin de koningin zich in verschillende stijlen liet zien. Onze favoriet? Absoluut de jumpsuit. En die van jullie?

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in