Je zou de Oranjes als parkburen hebben!

Als koningin komt Máxima bijna overal in Nederland. Zo was ze vorig jaar al eens in de supermarkt en op de camping, plekken waar we haar in het wild niet heel snel zullen treffen. En meldde ze zich vandaag op Vakantiepark Beerze Bulten in de buurt van Ommen.

Wel een vijfsterren-vakantiepark. Maar dan nog. Zo zien we HM ook niet elke dag, in de indoor playground. Of poserend met de mascotte, zoals elke vierjarige in de komende maanden óók gaat doen.

Article continues after the ad

Casual Taminiau

Voor de gelegenheid trok ze een soort-van casual Taminiau'tje uit de kast: een off the rack creatie die we vooral kennen van de zomerfotosessie van 2019. Zomers maar niet te, oranje maar niet te. De camping was zelden zo classy.

Hieronder met de outfit in 2019 (gestreept, helemaal on theme bij Nouveau vandaag)

Natuurlijk was ze er niet om haar huisje voor de voorzomer uit te kiezen (haar drie tieners zien haar aankomen!): Máxima was in de regio om te praten over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt als lid van het Nederlands Comité voor ondernemerschap.

Mocht het trouwens wel naar meer smaken HM, hier vindt u wat leuke huisjes die iets meer op design gericht zijn, toch zeker leuk voor een nachtje weg zonder de A's.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in