Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima doet een Golden Girl

Majesteit gaat voor goud. Koningin Máxima en een prijsuitreiking. Dat zien we op het moment maar weinig. Dus keken we vol verwachting uit naar de chique look waar Majesteit ons op zou trakteren. Het werd een gouden top met een speelse, veelkleurige rok en geelgouden pumps (waarover morgen meer op...

Máxima doet een Golden Girl

Majesteit gaat voor goud.

Koningin Máxima en een prijsuitreiking. Dat zien we op het moment maar weinig. Dus keken we vol verwachting uit naar de chique look waar Majesteit ons op zou trakteren.

Het werd een gouden top met een speelse, veelkleurige rok en geelgouden pumps (waarover morgen meer op Nouveau.nl).

Vanmiddag (maandag) toog ze naar de hoofdstad voor de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2020, die dit jaar ging naar ISH Dance Collective. 

ISH Dance Collective maakt al ruim twintig jaar multidisciplinaire voorstellingen en educatieprogramma’s. Zo verbindt de organisatie uiteenlopende groepen met elkaar. Het Cultuurfonds heeft de prijs aan ISH Dance Collective toegekend vanwege hun vernieuwing in de podiumkunsten door kunstvormen op een unieke manier te combineren en de samenleving zo mooier te maken.

Aan de Cultuurfonds Prijs is een bedrag van 150.000 euro verbonden én je krijgt de prijs van Máxima wat natuurlijk onbetaalbaar is.

Het was dan wel een prijzenregen met coronamaatregelen, maar voor een prijzenregen in deze tijden doen we het.

Beeld: Brunopress/Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in