Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: dít is ons verlanglijstje na Paris Couture Week

Stél nou dat we met HM mochten gaan shoppen… Koningin Máxima heeft natuurlijk haar vertrouwde adressen voor het betere galawerk: Taminiau, Iversen, Natan. Maar aangezien HM nogal eens een avond in gala verwacht wordt, keek Nouveau tijdens Paris Fashion Week met die gelegenheden in het achterhoofd...

Máxima: dít is ons verlanglijstje na Paris Couture Week

Stél nou dat we met HM mochten gaan shoppen…

Koningin Máxima heeft natuurlijk haar vertrouwde adressen voor het betere galawerk: Taminiau, Iversen, Natan. Maar aangezien HM nogal eens een avond in gala verwacht wordt, keek Nouveau tijdens Paris Fashion Week met die gelegenheden in het achterhoofd naar al het moois. En selecteerden deze japonnen, die haar – misschien hier en daar iets kuiser gemaakt - vast spectaculair zouden staan. Mee eens? En welke is je favoriet?

Valentino

Elegante kleur, model dat HM niet zo vaak draagt en borduurwerk dat een koningin waardig is. Misschien voor een staatsdiner in een hooggesloten land?

Elie Saab

Volgend jaar wordt HM 50, de Oranjes vieren dit soort mijlpalen graag en wat is dan toepasselijker dan deze droom in goud? 

Zuhair Murad

Het heeft zwier en zowel blauw als rood staat Máxima fantastisch. Beetje zediger maken, prachtig voor een contraprestatie.

Iris van Herpen

Het zou mooi zijn om als Nederlandse koningin een Nederlandse topontwerper als Iris van Herpen te promoten, maar het is wel even zoeken naar iets in de nieuwe collectie waarmee HM niet de gouden bordjes van tafel stoot. We zouden voor deze gaan, met prachtige onderwatermotieven.

Armani Privé

Armani is meer een label voor koningin Mathilde, maar deze combinatie met een iets aangepaste top, zou wonderschoon staan op Prinsjesdag. Witte en Peach rozen naast de troon, niets meer aan doen.  

Chanel

In de zin van eigenwijs, apart, Máximaal en toch très chic: deze voor een feestelijke opening van een expo rond Oude Meesters? Die witte manchetten zijn een leuke knipoog naar een oud-Hollandsche look!

Stephane Rolland

Stel je voor: het paleis van koningin Margrethe van Denemarken (ze wordt 80 dit jaar, groot feest!), met die grote hal met het zwart-witte en grijze marmer. En dan Máxima met de bandeau en deze jurk. Swoon! 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in