Om op te eten, die riem van Majesteit.

Oké, oké, de meningen zijn duidelijk verdeeld. De een vindt Máxima's nieuwste riemenaanwinst prachtig, de ander vreselijk, en weer een ander wordt er hongerig van. Maar feit is dat HM houdt van een opvallende, brede riem op zijn tijd. En dat ze met dit nieuwe design de toon zet voor wat de rest van haar werkjaar zal worden.

Article continues after the ad

Dit is 'm: een zwartleren gevlochten riem van zestien centimeter breed van het label Teresa Helbig. Gemaakt in Barcelona, maar met een beetje fantasie best heel Hollands...

Het dropje kost 710 euro en is verkrijgbaar in Teresa's eigen webshop. Hoe Máxima er terecht is gekomen: geen idee. Wellicht heeft ze inspiratie opgedaan bij collega-queen Letizia, die wel eens vaker designs van het Spaanse merk draagt.

Overigens is Máxima's jurk van dinsdag momenteel niet online te shoppen, voor wie voor de complete look wilde gaan. Maar wellicht komt-ie nog terug.

Beeld: Brunopress/iStock/Teresa Helbig

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in