Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in detail

Een ingezoomde blik op haar outfits van de afgelopen dagen. Smullen! We zijn de week goed van start gegaan met twee dagen HM in actie. En twee killeroutfits. Die, nu we alle foto's binnen hebben, smeken om een gedetailleerde blik. Om maar te beginnen met de look van maandag, die letterlijk om doo...

Máxima in detail

Een ingezoomde blik op haar outfits van de afgelopen dagen. Smullen!

We zijn de week goed van start gegaan met twee dagen HM in actie. En twee killeroutfits. Die, nu we alle foto's binnen hebben, smeken om een gedetailleerde blik.

Om maar te beginnen met de look van maandag, die letterlijk om door een ringetje te halen was.

Claes en zijn ringen

Gouden ringen en armbanden, het is hartstikke Máxima. En als ze dan ook nog eens verwerkt zijn in een kledingstuk, is dat natuurlijk helemáál optimaal. Claes Iversen bracht in 2019 een couturecollectie uit die helemaal in het teken stond van gouden ringen en banden (geïnspireerd op de Afrikaanse Ndebele-stam, weet Modekoninginmaxima.nl te melden). En HM kocht in elk geval twee stukken uit die collectie.

De jurk die ze gisteren droeg (en eerder al eens in Ierland), en dit nummertje dat ze onder andere uit de kast trok voor haar verjaardags-receptenpost van vorig jaar.