Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in dé wintertrend: velvet

Het is nu alweer een en al fluweel wat de klok slaat. Het is haast een terugkerend wintertrendje te noemen: rond de (koude) feestdagen steken we onszelf nu eenmaal bovengemiddeld vaak in een fijn fluweeltje. Maar in 2021 is de trend wel helemáál alive and kicking. Zelfs onder de heren is een fluw...

Máxima in dé wintertrend: velvet

Het is nu alweer een en al fluweel wat de klok slaat.

Het is haast een terugkerend wintertrendje te noemen: rond de (koude) feestdagen steken we onszelf nu eenmaal bovengemiddeld vaak in een fijn fluweeltje. Maar in 2021 is de trend wel helemáál alive and kicking. Zelfs onder de heren is een fluwelen maatpak momenteel niet weg te denken.

Vraag maar aan de heren van House of Gucci.

En aan prins William!

Zoals dat gaat met trends, weet koningin Máxima ook van wanten. Zij droeg in het verleden al deze fluwelen toplooks die we de komende weken graag nog eens in de recycle zouden zien.

Of misschien kan Amalia er eentje aantrekken voor haar binnengeleiding in de Raad van State. Hier kroonprinses Elisabeth van België in een fijn velvet-lookje ter potentiële inspiratie.

En dan is er nog deze nieuwe Taminiau-jas die toch haast niet mag ontbreken in de Oranje-garderobe.

Kom maar door met al dat koninklijke velvet de komende weken!

Beeld: Brunopress/ANP/Jan Taminiau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in