Met Loretta Schrijver als Beatrix en... een mysterieuze Amalia.

Ze deden het al veel vaker, en ook het nieuwe seizoen van De TV Kantine is geen uitzondering: de Oranjes worden weer volop op de hak genomen door Carlo, Irene en co.

Article continues after the ad

Donderdag begint het programma weer, en het twaalfde seizoen belooft volop royalpracht. Met Elise Schaap als Máxima, Frits Huffnagel als Willem-Alexander en Irene als een zéér overtuigende prinses Laurentien.

Carlo is hier trouwens Ivo Niehe, die in de eerste aflevering langsgaat bij Huis ten Bosch. En ook Eloise, de gravinfluencer, schijnt een rolletje te krijgen. En dit tafereeltje van de verontschuldigingsvideo na het Griekenland-gebeuren komt zo te zien óók voorbij. #zoekdeverschillen

De Oranjes werden wel vaker neergezet door Carlo en Irene, maar nieuw is dat kroonprinses Amalia vanaf nu óók een rol gaat spelen, die outfit (en manen) herkennen wij uit duizenden en grijpt natuurlijk terug naar de zomerfotosessie. Maar wie in de huid kruipt van de troonopvolger, houden ze bij RTL nog even geheim.

Wat we al wel weten is dat Loretta Schrijver prinses Beatrix gaat spelen. Daar krijgen we in het voorstukje al een voorproefje van.

Reden genoeg dus om te kijken, donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4.

Beeld: RTL/Laura Oldenbroek, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in