Geen verregende momentjes voor HM.

Na zomerse weekenden komt regen, of zo gaat het in Nederland wel vaker. Zo ook vandaag, een dag waarop Buienradar heel Nederland blauw lijkt te kleuren. En waarop je het liefst lekker binnen blijft en een thuiskantoor ineens zo gek nog niet is.

Article continues after the ad

Het zal zeker ook gelden voor koningin Máxima, want als zij er met regenachtig weer op uit moet is het natuurlijk meer dan gemiddeld zaak om de royal coupe droog te houden en er nog een beetje presentabel bij te lopen. Dat lukt haar uitstekend: we hebben Majesteit in de archieven eigenlijk niet op een 'verregende straatkat-look' kunnen betrappen.

Veel vaker zien we haar juist uiterst chic door weer en wind gaan.

Ook zij sleet vandaag op haar thuiskantoor, waar het elke maandag VN o' clock is. En ook zij zal af en toe dankbaar naar buiten hebben gekeken met de gedachte: vandaag even niet.

Tijdens een staatsbezoek aan Friesland kregen de Oranjes het even stevig voor de kiezen, maar HM kan er kennelijk wel om lachen (en dat op hakken).

De Nederlandse liefde voor de paraplu zat er al vroeg in...

...en zit in de familie (hier tijdens Koninginnedag 2010).

En oké, soms zit het even niet mee...

...maar het devies is toch echt altijd blijven lachen.

Hou het hoofd droog vandaag!

Beeld: Brunopress/Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in