Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima, de postzegel: mogen wij een voorzetje doen?

HM krijgt een postzegelcadeau. Maar met welke foto? Koningin Máxima wordt op 17 mei 50 jaar. En dat wordt door PostNL gevierd met een speciale eigen postzegel. Zoals de koning óók kreeg, op zijn 50e verjaardag. Hij kreeg toen dit vel met zes postzegels, die een samenvatting van zijn leven vormden...

Máxima, de postzegel: mogen wij een voorzetje doen?

HM krijgt een postzegelcadeau. Maar met welke foto?

Koningin Máxima wordt op 17 mei 50 jaar. En dat wordt door PostNL gevierd met een speciale eigen postzegel. Zoals de koning óók kreeg, op zijn 50e verjaardag. Hij kreeg toen dit vel met zes postzegels, die een samenvatting van zijn leven vormden.

Ook Máxima prijkte al meermalen op een Nederlandse postzegel. Deze prachtige Erwin Olaf-collectie bijvoorbeeld. Het hoort er toch een beetje bij.

Maar nu, laten we aannemen dat PostNL ook voor HM met een 'dit was je leven'-velletje komt... welke foto's moeten daar dan op? Wij doen alvast een voorzetje voor ons favoriete zesluik.

De verlovingsfoto

Deze vrolijke trouwfoto

Het jonge gezin (om op te vreten)

De koninklijkste foto ooit

De trotse inhuldigingsfoto (die we nooit zullen vergeten)

En natúúrlijk ook een lief kiekje van een nog altijd gek op elkaar koppel

Beeld: Getty Images, Koninklijk Huis, PostNL

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in