Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima de oranje loper op in Friesland

Koningin Máxima ging vanmiddag (donderdag) de bouw op, tijdens een werkbezoek aan Bouwgroep Dijkstra Draisma in Dokkum. Waar ze speciaal de oranje loper voor haar hadden uitgerold. Het bedrijf won in 2018 de Koning Willem I Prijs, en laat Máxima (vandaag in royal blue) daar nou net erevoorzitter ...

Máxima de oranje loper op in Friesland

Koningin Máxima ging vanmiddag (donderdag) de bouw op, tijdens een werkbezoek aan Bouwgroep Dijkstra Draisma in Dokkum. Waar ze speciaal de oranje loper voor haar hadden uitgerold.

Het bedrijf won in 2018 de Koning Willem I Prijs, en laat Máxima (vandaag in royal blue) daar nou net erevoorzitter van zijn. 

Bouwgroep Dijkstra Draisma gelooft in de invloed van de bouw op een leefbare wereld. Er is aandacht voor innovatie en duurzaamheid. En er wordt stevig ingezet op een gasloze toekomst. Allemaal punten die de jury van de prijs aanspraken. 

Leuk gebaar: de Oranje loper ging uit voor Máxima

Onze koningin kreeg in Dokkum een rondleiding in de fabriek en sprak met werknemers. En ja: het plezier spat écht altijd van haar af.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in