Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maxima in de hittegolf: wapperen maar!

In Griekenland stijgt het kwik tot boven de 45 graden! Het is vaker heet in Griekenland. Juist daarom gá je ook naar Griekenland, zou je misschien zelfs zeggen. Maar temperaturen tot wel 46 graden zijn zelfs in Griekenland een unicum. En dat pakken de Oranjes dus óók mee, thuis in Porto Heli. Als...

Maxima in de hittegolf: wapperen maar!

In Griekenland stijgt het kwik tot boven de 45 graden!

Het is vaker heet in Griekenland. Juist daarom gá je ook naar Griekenland, zou je misschien zelfs zeggen. Maar temperaturen tot wel 46 graden zijn zelfs in Griekenland een unicum. En dat pakken de Oranjes dus óók mee, thuis in Porto Heli.

Als de temperaturen van afgelopen weekend zoals voorspeld aanhouden, is er in het Griekse sprake van een historische hittegolf. De regering neemt zelfs maatregelen, zoals het openstellen voor burgers van gebouwen met airco. Ook geldt er een advies niet onnodig te reizen en spaarzaam om te gaan met water en elektriciteit.

De Oranjes zitten wat dat betreft natuurlijk goed, met hun eigen villa met airco en eigen zwembad, en de fijne boot om een zuchtje zeewind op mee te pakken. Maar écht leuk is het natuurlijk ook weer niet zomeren, als je amper naar een restaurant kunt en het advies krijgt om alsnog zoveel mogelijk op je plekje (uit de zon) te blijven.

En dan is het einde ook nog niet in zicht, want naar schatting houden de extreme temperaturen nog gewoon een week of twee aan. Wat het verder een tik ongezellig maakt (als je geen airco hebt dan) is de nachtelijke temperatuur, die vaak ook niet ver onder de 30 graden komt.

En dan is er nog het advies om geen alcohol te drinken. Majesteit zal er het hare van vinden (zouden wij ook).

Het is heus fijn toeven, daar in Griekenland. En Máxima heeft heus haar trusted waaiers mee. Maar het mag vast ook wel een tandje minder, van ons koningspaar en de prinsessen.

Keep cool, Majesteiten!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in