Door de nieuwe maatregelen is het openbare werkjaar in een klap voorbij voor Máxima.

Wat ze precies van plan waren weten we niet, want dat maakte de RVD in pandemietijden niet meer bekend. Dit om te voorkomen dat mensen op de been kwamen om de koning of koningin ergens te bewonderen.

Article continues after the ad

Maar met de ingang van de nieuwe lockdown is het eigenlijk wel zeker: het openbare werkjaar van de Oranjes zit er in één klap op. Dat betekent heel wat teleurstellingen voor organisaties die een van de Hoogheden nog verwachtte deze week. Met misschien een digitale pleister op de wonde.

Het betekent ook dat wij deze week niet meer kunnen doen wat we zo graag doen: vertellen wat Máxima precies aan het doen is op een dag. Waar ze is geweest, en hoe ze eruitzag natuurlijk.

Gelukkig biedt Majesteit volop inspiratiemateriaal en hebben we zoals je van ons gewend bent nog steeds volop Máxima-artikelen in de maak. Morgen bijvoorbeeld vragen we ons af: als we een Nederlands antwoord op The Crown zouden krijgen, wie zou HM dan moeten spelen?

Hadewych kan, maar we hebben méér opties!

En natuurlijk blikken we rond de feestdagen volop terug naar Máxima's 2020. De outfits, de accessoires, de mooie momenten... alles waar we zo graag naar kijken. Blijf dus in de lockdown vooral Nouveau.nl in de gaten houden voor alles Máxima én de allerbeste lockdowntips.

Samen slaan we ons er wel doorheen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in