Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: culotte-time!

Majesteit op zwart-wit met haar geliefde culotte. Koningin Máxima was vandaag op bezoek bij het Veteraneninstituut in Doorn. Daar praatte ze met veteranen, dienstverleners en vrijwilligers over veteranenwerk, de hulpverlening aan veteranen, het bewustmaken van de rol van veteranen in de samenlevi...

Máxima: culotte-time!

Majesteit op zwart-wit met haar geliefde culotte.

Koningin Máxima was vandaag op bezoek bij het Veteraneninstituut in Doorn. Daar praatte ze met veteranen, dienstverleners en vrijwilligers over veteranenwerk, de hulpverlening aan veteranen, het bewustmaken van de rol van veteranen in de samenleving en het organiseren van en deelnemen aan activiteiten door veteranen.

Voor de gelegenheid trok ze een zwart witte outfit met opvallende mouwen en een culotte uit haar kast, van Natan uiteraard. Het zijn twee paradepaardjes van Majesteit, al wordt niet iedereen even warm van zo'n culotte-lookje.

Het is de laatste aangekondigde verplichting van onze koningin voor de zomervakantie van haar meiden officieel begint en het gezin naar Griekenland vertrekt.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in