Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima & Co: royal charmeoffensief

Crisismanagement, de hofeditie! Een béétje toevallig was het natuurlijk wel, dat na de ophef over koning Willem-Alexander en koningin Máxima – geen mondkapje, geen 1,5 meter afstand, wel op de foto met een restauranteigenaar – prompt drie enige foto's van de A'tjes werden vrijgegeven. Geen betere...

Máxima & Co: royal charmeoffensief

Crisismanagement, de hofeditie!

Een béétje toevallig was het natuurlijk wel, dat na de ophef over koning Willem-Alexander en koningin Máxima – geen mondkapje, geen 1,5 meter afstand, wel op de foto met een restauranteigenaar – prompt drie enige foto's van de A'tjes werden vrijgegeven. Geen betere bliksemafleider dan een stel leuke kinderen of iets persoonlijks, weten ze aan elk hof.

De Oranjes pasten de truc al eerder toe. Zo was er eerder dit jaar weer gedoe over geld. Zembla onthulde dat de erfgenamen van prinses Juliana een deel van de erfbelasting in natura betalen door kunstwerken over te dragen aan de Staat, maar de kostbare kunstwerken blijven achter in de paleizen. Ook verkopen leden van de koninklijke familie topstukken in stilte.