Ook royals zijn wel eens een béétje verlept.

Hoe zou het met koningin Máxima zijn? Het is 34 garden in de streek waar de Griekse vakantievilla van de Oranjes staat, dus een beetje zwemmen en genieten van de boot zal dan niet onaangenaam zijn.

Toch moeten we het haar nageven: zou ze aan het werk zijn, dan vertoont ze bij dit soort temperaturen hooguit een glansje, alsof zelfs de royal zweetklieren over bovenmenselijke zelfbeheersing beschikken. Meer dan de openingsfoto (Indonesië, 2016) wordt het niet. Dit was in Indonesië, in de volle zon. 

Article continues after the ad

ZM zag er in Yogyakarta uit alsof hij wel toe was aan een glaasje water…

…en had een wegtrekkertje, maar Máxima bleef cool, met hoed, handschoenen, make-up én lange mouwen #bikkel.

Ook Charles en Diana mediteerden zich in 1989 door een optreden in Yogyakarta heen, maar zij hadden in ieder geval nog een sapje onder handbereik. 

Op Prinsjedag 2018 was het zo bloedheet in de Ridderzaal, dat menigeen zich afvroeg of ZM het einde van de Troonrede zonder deppen zou halen. Zelfs Máxima's haar stortte er een beetje van in.

Misschien had Meghan een eng zweterig polyester truitje aan, misschien was het stress omdat ze pal na dit moment zouden bekend maken uit het Britse Koninklijk Huis te stappen. Daar zou iedereen het warm van krijgen, toch?

Prins Harry in Belize, even door de hitte bevangen…

… en vrij verhit in Jamaica tijdens een dansje.  

De hertog en hertogin van Cambridge tijdens een zinderend wappermomentje. 

En weet je nog dat prins Andrew in zijn beruchte interview, om zich vrij te pleiten, beweerde dat hij aan een aandoening leed waardoor hij niet in staat was om te zweten? We gaan even deppen, mensen...

Foto's (c) Brunopress, Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in