Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima, Charlene en Stéphanie knallen in rood

Sommige trends komen en gaan, maar de royal liefde voor het rode jumpsuit blijft altijd bestaan. Lekker fel, prachtig gekleed, en eens iets anders dan een jurk of rok. Geen wonder dat jumpsuits het goed doen, in royalkringen. Met name het rode jumpsuit blijkt al jarenlang een succesformule. Deze ...

Máxima, Charlene en Stéphanie knallen in rood

Sommige trends komen en gaan, maar de royal liefde voor het rode jumpsuit blijft altijd bestaan.

Lekker fel, prachtig gekleed, en eens iets anders dan een jurk of rok. Geen wonder dat jumpsuits het goed doen, in royalkringen. Met name het rode jumpsuit blijkt al jarenlang een succesformule.

Deze week trok prinses Stéphanie van Monaco een feestelijk exemplaar uit haar kast voor een van haar vele bezoeken aan het circus. Chic!

Ze kan het trucje bij meerdere royals hebben afgekeken, bijvoorbeeld bij schoonzus Charlene die al in 2015 een rood jumpsuit uitkoos. Zij verscheen er mee op het Rode Kruis-gala in Monte Carlo, en dat was ook een enorme hit.

En dan is er onze eigen koningin Máxima natuurlijk nog, nooit ver weg als er een trend te bespeuren is. Haar Valentino-jumpsuit droeg ze in 2015 voor het eerst, maar kwam in 2018 nogmaals voorbij voor het Red Ribbon-concert. Wat een plaatje. Wij zeggen: op naar de volgende!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in