Zo zag je Majesteit nog nóóit!

Ook Máxima combineert thuis het nuttige met het aangename. Multitasker die ze is wist zij gisteren een online werkdagje (met een bezoek aan Senegal én een webinar over schulden) te combineren met een blootvoetse online shopsessie... bij Bol.com.

Article continues after the ad

Daar op haar beeldscherm zien we, terwijl ze toch echt met iemand aan het videobellen is, duidelijk de pagina van Bol.com. We kennen het allemaal: terwijl je wacht tot je videobelpartner online komt nog éven een rondje door de webshop. Heerlijk.

...de dag begon nog omringd door VN-vlaggen, maar ook toen al waren de royalschoenen uit

...leuk detail: de Royal Smint was ook weer aanwezig.

Blote voeten

Liefst op blote voeten natuurlijk (zo zitten wij er as we tik ook bij), zoals het de echte thuiswerker betaamt. Nog nooit voelden we ons zó verwant met onze koningin.

Helaas verkopen ze bij de Bol bijna alles onder de zon, dus schijnt het geen licht op wát Majesteit dan precies aan het shoppen was. Wat dat betreft was Net-A-Porter leuker geweest. Maar het idee dat de pakketbezorger ook op Huis ten Bosch de bekende Bol.com-dozen komt bezorgen is natuurlijk wel heel lollig.

Zou het de Bridgerton-reeks zijn?

Misschien hadden de A'tjes schoolboeken nodig. Werd HM tijdens een vergadering getipt over een heet nieuw boek. Of was ze druk bezig de hele Bridgerton-reeks aan te schaffen na een paleiselijke binge-sessie.

Hoe het ook zij: het zijn net mensen, die royals. En wij zijn er dol op.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in