Videobellen met veel vlagvertoon, het kán.

Het risico van royal videobellen is dat alle gesprekken op elkaar gaan lijken. Dus hoe duid je nu eens aan of je met een initiatief voor kwetsbare gezinnen in Tilburg aan het praten bent of met, pakweg, Dakar?

Article continues after the ad

Koningin Máxima heeft er wat op gevonden: voor haar VN-werk staat er tegenwoordig een forse VN-vlag te detoneren in al het antiek en design en ze blijkt ook nog over een baby-VN-vlagje te beschikken. Interior designer Maris bonkt vast met heur hoofd tegen een muur over de clashende look. Of misschien is het ook wel hip, weten wij veel? 

Zo leed het vandaag in ieder geval geen twijfel in welke hoedanigheid de koningin sprak met de Senegalese minister voor Digitale Economie en Telecommunicatie, Yankhoba Diatara, Het virtuele bezoek stond in het teken van HM's rol als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Verder nog wat? Kleding zo te zien van Natan, statementketting en oorbellen uit de collectie Royal Hout en een fitnesstracker om de broodnodige lichaamsbeweging bij te houden.

Verder wordt de uitrusting in de royal studio steeds professioneler, gezien deze fijne camera...

...en een extra lamp voor betere indirecte verlichting - met een kroonluchter alleen red je het niet.

En HM lijkt een trouwe publieke omroepkijker te zijn – we zijn wel benieuwd naar die vijf berichtjes die klaar staan in de appstore 🧐

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in