Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima bij G20-top in Japan

Onze powerqueen is vandaag (vrijdag) en zaterdag in Japan bij de G20-top. En houdt daar ook een toespraak. Koningin Máxima is aanwezig bij de top als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) en erevoorzitter ...

Máxima bij G20-top in Japan

Onze powerqueen is vandaag (vrijdag) en zaterdag in Japan bij de G20-top. En houdt daar ook een toespraak.

Koningin Máxima is aanwezig bij de top als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) en erevoorzitter van het 'Global Partnership for Financial Inclusion' (GPFI) van de G20.

Op uitnodiging van minister-president Abe van Japan houdt ze daar een korte toespraak bij het side event ‘Women Empowerment’. Ze spreekt dan over de kloof tussen mannen en vrouwen als het gaat om toegang tot financiële diensten. Ook zal ze het hebben over de W20, een groep internationale vrouwelijke leiders die inclusieve economische groei willen bevorderen, waar Máxima deel van uitmaakt.

Tijdens haar dagen in Japan heeft onze koningin verder gesprekken en overleggen met regeringsvertegenwoordigers. Wat een topper.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in