Na talloze kleurrijke looks ging Majesteit vanavond op chic zwart-wit.

De Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat klinkt wat hyperbolisch, maar goed: koningin Máxima maakte vanavond (woensdag) de prijswinnaars van de Koning Willem I-prijs bekend, dus hoopten we op Oscarwaardige taferelen.

Op een red carpet-momentje, hoe coronaproof ook, worden we momenteel namelijk maar héél weinig getrakteerd. Nou ontbrak de rode loper, want veel genodigden waren er natuurlijk ook niet. Maar Máxima kwam evengoed in een showstoppende outfit (Natan) aan. Eentje die we al kennen van eerdere feestelijkheden. Gecombineerd met een lekkere portie sparkling diamonds.

Het leven is een cadeautje, maar je moet zelf de strik meenemen

Article continues after the ad

...en dan nu: het royal mondkapje lekker af

De Natan-look droeg Máxima onder andere in 2018 naar het Kerstgala van Méér Muziek in de Klas. Je weet wel, in die goede oude tijd dat we nog bovenop elkaar mochten staan (om, zo oogt het hier althans, schuine grappen te tappen).

De prijzen werden uitgereikt in de Beurs van Berlage, waar vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven aanwezig waren. De meesten volgden het via een livestream.

Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en mag elke twee jaar meebeslissen over wie de prijzen wint.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in