Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima arriveert in windy Wenen

De Oranjes zijn geland in hot hot hot Wenen. Hold on to your hat, Majesteit! Het is een drukte van jewelste de laatste weken, voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ook deze week is dat niet anders. Vlak na hun galadiners in Noorwegen, met Frederik en Mary van Denemarken in Den Haag en ...

Máxima arriveert in windy Wenen

De Oranjes zijn geland in hot hot hot Wenen.

Hold on to your hat, Majesteit!

Het is een drukte van jewelste de laatste weken, voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ook deze week is dat niet anders. Vlak na hun galadiners in Noorwegen, met Frederik en Mary van Denemarken in Den Haag en met het Corps Diplomatique in Amsterdam, prikken ze vanavond alweer een gala-vorkje. Oooooo, Vienna!

De koning vloog zichzelf en Máxima vandaag in, het blijft genieten

De Oranjes zijn vandaag, morgen en woensdag op staatsbezoek in Oostenrijk en arriveerden vanochtend op Vienna International Airport. Daar werden ze verwelkomd door de minister van Buitenlandse Zaken en de ambassadeur van Wenen en zijn echtgenote. En de nodige hitte (35 graden!) en wind, maar daar had HM wel een perfecte vurig rode NATAN-outfit voor uitgekozen gelukkig.

Er staat de komende dagen veel leuks op het programma, want om mooie fotolocaties zitten ze natuurlijk niet verlegen in Wenen en omstreken. Het bezoek staat in het teken van duurzame mobiliteit, verbonden samenleving en culturele uitwisseling. 

Vanuit de luchthaven wordt ons koningspaar direct naar paleis De Hofburg gereden voor de eerste gesprekken met onder andere de bondspresident. Vanmiddag staan er onder andere een kranslegging en een gesprek met de burgemeester van Wenen op het programma.

Maar het is het avondprogramma waar wij het meest naar uitkijken. Een staatsbanket op Schloss Belvedere, dus alwéér genieten van Máxima in japon met tiara. 

Je leest er vanavond natuurlijk alles over, hier op Nouveau.nl.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in