Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima als VN-vrouw in actie

De Duitse zender ZDF vloog deze week mee naar Bangladesh om onze koningin te volgen voor een documentaire. Die op 7 september zal worden uitgezonden, en die wij natuurlijk óók willen zien. De Duitsers zijn bezig met een korte serie over koninginnen in Europa en laten ook een lichtje schijnen op d...

Máxima als VN-vrouw in actie

De Duitse zender ZDF vloog deze week mee naar Bangladesh om onze koningin te volgen voor een documentaire. Die op 7 september zal worden uitgezonden, en die wij natuurlijk óók willen zien.

De Duitsers zijn bezig met een korte serie over koninginnen in Europa en laten ook een lichtje schijnen op de werkzaamheden van koningin Mathilde van België en koningin Letizia van Spanje.

In het afgelopen jaar volgde een cameraploeg Máxima op meerdere van haar VN-reizen en natuurlijk werd er ook gefilmd toen Máxima en Willem-Alexander het Duitse Bremen aandeden voor een werkbezoek. De documentaire zal dus Máxima van beide kanten belichten: als koningin achter de koning en als VN-vrouw.

We wisten al dat hij eraan kwam, maar nu weten we eindelijk ook wanneer. Mark you calendars: zaterdag 7 september gaat het gebeuren op ZDF.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in