Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: als jij ook zo'n tropische look wilt...

Fris en fruitig, Majesteit-style. Koningin Máxima had vorige week na terugkeer uit zomers Wenen duidelijk alvast de vakantie in haar achterhoofd. Ze trok een design van Etro uit haar kast vol tropische bloemen. Het was een chique avond bij het ballet, en daar kon deze golden oldie (ze droeg 'm in...

Máxima: als jij ook zo'n tropische look wilt...

Fris en fruitig, Majesteit-style.

Koningin Máxima had vorige week na terugkeer uit zomers Wenen duidelijk alvast de vakantie in haar achterhoofd. Ze trok een design van Etro uit haar kast vol tropische bloemen.

Het was een chique avond bij het ballet, en daar kon deze golden oldie (ze droeg 'm in 2013 voor het eerst) ook prima voor. Maar net zo makkelijk kunnen we ons deze jurk voorstellen op de boot in Griekenland.

Ben jij ook nog op zoek naar een bloemige, tropische zomertopper, dan hebben we hieronder wat opties voor je verzameld. Van one shoulder tot net even anders, maar met als gemene deler: ticket to the tropics. Allemaal nu online te shoppen, dus sla je slag!

Deze satijnen topper van H&M (49,99 euro)

Een bloemige mini van ASOS Luxe (99,99 euro)

Een fijne Ted Baker in tropisch groen (nu 153 euro)

Deze Yumi Kim voor de bigger spenders (325 euro)

En deze lookalike van Guess (nu in de sale voor 181 euro)

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in