Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima als 'brownspiration'

We riepen het al eerder: bruin wordt dé trendkleur van 2020. Maar mocht je het nog moeilijk vinden hóe je bruin nou precies een beetje bevallig draagt, dan biedt Máxima volop inspiratie. NOUVEAU's Claudia Straatmans signaleerde de trend al tijdens een recente SALE, en sindsdien is de hele redacti...

Máxima als 'brownspiration'

We riepen het al eerder: bruin wordt dé trendkleur van 2020. Maar mocht je het nog moeilijk vinden hóe je bruin nou precies een beetje bevallig draagt, dan biedt Máxima volop inspiratie.

NOUVEAU's Claudia Straatmans signaleerde de trend al tijdens een recente SALE, en sindsdien is de hele redactie aan het shoppen voor bruin, bruiner, bruinst. Máxima hoeft dat niet te doen: die is al goed voorzien.

Natuurlijk, onze koningin schittert met haar blonde lokken in bijna elke kleur, en is dan ook dol op felle kleuren als rood, roze, groen en geel. Maar mooi wel dat Majesteit ook heel wat tinten bruin in haar garderobe heeft hangen. Prima afkijkmateriaal, vinden wij.

Bruin mét kleur kan ook

Vooral met haar geliefde groen combineert het lekker

En nee: zwart en bruin is géén verboden combinatie

Bruin hoeft niet altijd direct 'donker' te betekenen...

En kan ook heel warm zijn (zeker als je ook een warme lach toevoegt)

Het bruine zonnetje in huis

Ton-sur-ton kan natuurlijk ook nog

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in