Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: al haar VS-looks nog eens op een rij

Noem het gerust 'de week van NATAN'. Koningin Máxima is weer thuis bij man (die zich hopelijk al een stuk beter voelt) en dochter Ariane. En is deze weer week actief in eigen land. Maar haar reis naar de VS was er eentje om in te lijsten. Helemaal vanuit mode-oogpunt. Nog een keer al haar outfits...

Máxima: al haar VS-looks nog eens op een rij

Noem het gerust 'de week van NATAN'.

Koningin Máxima is weer thuis bij man (die zich hopelijk al een stuk beter voelt) en dochter Ariane. En is deze weer week actief in eigen land. Maar haar reis naar de VS was er eentje om in te lijsten. Helemaal vanuit mode-oogpunt. Nog een keer al haar outfits op een rij.

De vliegtuiglook: Massimo Dutti

Máxima draagt haar witte pak wel vaker (zelfs een keer tijdens een zomerfotosessie!), maar vond het helemaal voor Californië een goede keuze. Lekker licht, je oogt direct fris als je uit het vliegtuig komt en het is helemaal Cali-chic.

Dag 1: de Koningsdagjurk en de gaten-Claes

Voor een bezoek aan de beroemde LGBTI+-wijk The Castro stak HM zich in vlammend roze van NATAN. De jurk die ze voor het eerst droeg op Koningsdag 2022 en vast nog heel wat jaren meekan.

Oog in oog met jezelf. HM kan er wel om lachen.

De dag maakte ze af in een gouden ensemble van Claes Iversen voor een extra dosis feestelijkheid.

Dag 2: op groen in NATAN

Een bezoek aan Google en co. vroeg om een groene look, en laat Majesteit nou een favoriet groentje van NATAN hebben. In Nederland al eens gespot tijdens het streekbezoek aan Deventer. Ook hulde voor hoe ze voor de accessoires juist weer Golden Gate-appropriate kleuren koos.

Dag 3: Een dubbele NATAN

De witte jurk van haar staatsbezoek aan Berlijn mocht uit de koffer voor een koninklijke look voor overdag.

Later op de middag werd HM in een prachtige zwart-witte outfit gespot (ook van NATAN), die ze weliswaar droeg naar een voetbalclub maar die op menig rode loper zeker niet had misstaan.

Dag 4: Oranje boven en een bloemige afsluiting

De Oranje NATAN waarin HM het openbare deel van haar bezoek afsloot zagen we in Nederland al eerder voorbij komen, bijvoorbeeld tijdens een streekbezoek aan Friesland.

De details waren ook fijn: Máxima pakte de hele week heerlijk uit met broches, diamanten en haar beroemde armbandenpracht

Het jumpsuit van Seren dat ze droeg tijdens het afsluitende persmoment is zo mogelijk nog bekender. Die droeg Máxima voor het eerst op Koningsdag 2020.

Dat is nog eens een serieuze reisgarderobe.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in