Prinsesjes Leonor en Sofia van Spanje zijn op Mallorca in precies dezelfde outfit gespot. Een look waar koningin Letizia dól op is. En ze is niet de enige.

De Spaanse prinsesjes (13 en 12) overkomt het keer op keer op keer: ze worden, vermoedelijk door hun moeder, in dezelfde outfits gehezen. Het levert leuke kiekjes op, maar voelt toch ook altijd wel een beetje sneu.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🇪🇸Spanish Royal Family🇪🇸 (@spanish.royals) op

Zeker gezien de leeftijd van de meisjes. Ons eigen koningspaar was ook altijd dól op drie matchende A'tjes, maar die hielden daar na de troonwisseling heel snel mee op. Waarschijnlijk vooral omdat Amalia er echt te oud voor werd.

Die memo hebben ze in Spanje nog niet gekregen. Overigens kan het maar zo zijn dat zij qua matchy-matchy ooit zijn aangestoken door prinses Diana. Die het prachtig vond om William en Harry in hetzelfde kloffie mee te nemen. Zoals hier, tijdens een bezoek aan het Spaanse koningspaar.

In Engeland is het inmiddels géén ding meer, en niet alleen omdat de kinderen van Will en Kate niet allemaal meisjes of jongens zijn. Naar verluidt gruwelt Kate van het matchen van kinderen, en weigert ze in die zin in de voetsporen van haar beroemde schoonmoeder te treden. Misschien maar beter ook...

Beeld: ANP/RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in