Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mabel van top tot teen

Koningin Máxima hebben we deze week niet gezien. Gelukkig toog schoonzus Mabel wél naar Nederland. In plaats van onze wekelijkse top tot teen van Máxima, deze week dus een top tot teen van prinses Mabel. Een vrouw die we altijd héél graag zien op Nederlandse bodem. Bij de uitreiking van de Prins ...

Mabel van top tot teen

Koningin Máxima hebben we deze week niet gezien. Gelukkig toog schoonzus Mabel wél naar Nederland.

In plaats van onze wekelijkse top tot teen van Máxima, deze week dus een top tot teen van prinses Mabel. Een vrouw die we altijd héél graag zien op Nederlandse bodem. Bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs stelde ze dan ook niet teleur.

Mabel droeg een prachtig groen jurkje met opengewerkte mouwtjes, waarvan we het label nog niet hebben kunnen ontdekken. Ze maakte haar look af met stijlvolle nude-pumps. En een heel bijzonder sieraad.

De broche die prinses Mabel (én schoonmoeder Beatrix trouwens ook!) droeg kreeg ze in 2015, als herinnering aan de uitreiking van de allereerste Prins Friso Ingenieursprijs. Dit jaar was het alweer tijd voor de vijfde editie. Een prachtig eerbetoon aan de prins.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in