Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mabel klust bij als serveerster

Een wel heel bijzondere dinerservice in Amsterdam: niemand minder dan prinses Mabel serveerde in de AFAS Live de eerste gang uit tijdens het AmsterdamDiner-benefiet voor aidsbestrijding. De prinses is voor alles in voor het goede doel. En toverde haar zwart-witte jurk met een simpel schort om tot...

Mabel klust bij als serveerster

Een wel heel bijzondere dinerservice in Amsterdam: niemand minder dan prinses Mabel serveerde in de AFAS Live de eerste gang uit tijdens het AmsterdamDiner-benefiet voor aidsbestrijding.

De prinses is voor alles in voor het goede doel. En toverde haar zwart-witte jurk met een simpel schort om tot een serveeroutfit. Zij serveerde de eerste gang van het benefietgala.

Het werd een groot succes, want het AmsterdamDiner leverde ruim zeven ton op voor aidsbestrijding. Mabel was niet het enige bekende gezicht in de dinerservice: ook goede vrienden Viktor & Rolf, zangeres Angela Groothuizen en politici Sigrid Kaag en Lilianne Ploumen hielpen een handje.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in