Beatrix en Mabel, samen op Zoom!

Het is een bijzondere dag voor prinses Beatrix en prinses Mabel: zij waren vanmiddag (woensdag) virtueel aanwezig bij de uitreiking van alweer de zevende Prins Friso Ingenieursprijs. Online dit jaar, maar dat weerhield de prinsessen er niet van een united front te tonen als altijd.

Eerdere jaren waren de twee ook altijd samen bij de prijsuitreiking, die gezien de naamgever natuurlijk een bijzonder randje voor ze heeft.

Mabel ging voor een fijne polkadot, prinses Beatrix voor een sassy blik – een heerlijk stel zo

Article continues after the ad

De uitreiking van de prijs was vorig jaar het laatste publieke optreden van Beatrix voor we in de eerste lockdown gingen. Andere tijden indeed.

De duo-dienst van de Oranjes leverde altijd ontzettend leuke plaatjes op van voormalig koningin en schoondochter. Hieronder een kleine terugblik. En nu op naar betere tijden, want van Beatrix en Mabel samen (zeker live) krijgen wij nooit genoeg.

Prins Friso was zelf ingenieur werktuigbouwkunde en lucht- en ruimtevaarttechniek, en lid van KIVI, het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs dat de prijs uitreikt.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in