Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mabel en Beatrix samen op pad

Prinses Mabel en prinses Beatrix waren gisteravond (maandag) traditiegetrouw samen aanwezig bij de uitreiking van de vijfde Prins Friso Ingenieursprijs. De hechte prinsessen togen naar ASML in Veldhoven voor de uitreiking, waar ingenieurs die zich onderscheiden in expertise, innoverend vermogen, ...

Mabel en Beatrix samen op pad

Prinses Mabel en prinses Beatrix waren gisteravond (maandag) traditiegetrouw samen aanwezig bij de uitreiking van de vijfde Prins Friso Ingenieursprijs.

De hechte prinsessen togen naar ASML in Veldhoven voor de uitreiking, waar ingenieurs die zich onderscheiden in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap voor in aanmerking komen.

Prins Friso was ingenieur werktuigbouwkunde en lucht- en ruimtevaarttechniek, en voor dit mooie eerbetoon is Mabel de laatste jaren uit Londen overgekomen. Vorige week was zij nog in New York op de Vrouwentop van de VN.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in