Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maar goed dat Máxima gisteren geen rood aantrok

Die kleur was namelijk in trek. Het had ons niets verbaasd als Máxima als de queen of flag dressing (je kleden naar de kleuren van de vlag van het land waar je op bezoek bent) gisteren in rood, geel of zwart ten tonele was verschenen voor het staatsbanket in Schloss Bellevue. Maar achteraf bleek ...

Maar goed dat Máxima gisteren geen rood aantrok

Die kleur was namelijk in trek.

Het had ons niets verbaasd als Máxima als de queen of flag dressing (je kleden naar de kleuren van de vlag van het land waar je op bezoek bent) gisteren in rood, geel of zwart ten tonele was verschenen voor het staatsbanket in Schloss Bellevue. Maar achteraf bleek haar keuze voor paars Taminiau maar goed ook.

Er waren namelijk meer dames op het idee gekomen om in va-va-voom rood te komen.

Nu was het met Sigrid Kaag nog wel te coördineren geweest vermoedelijk – een kort onderonsje à la 'Wat neem jij mee in je koffer?' – maar met die andere Nederlandse genodigde ging dat toch wat lastiger.

Dat was Sylvie Meis (in Marchesa), die op de trappen van het banket verscheen in volle glamour, om maar te bewijzen dat een televisiekoningin óók een koningin is, zeker in het Duitse. 

En tja, alle ogen waren hoe dan ook wel naar Máxima getrokken, maar met nóg twee blonde dames in felrood was het beeld tóch een beetje anders geworden.

Majesteit lijkt in elk geval erg blij met haar keuze. En dat begrijpen we volledig.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in