Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leuk: kinderboek over koningspaar

Waar is Willem? Zo heet een nieuw kinderboek over ons koningspaar. Waarin kinderen op zoek gaan naar de koning, en direct veel leren over Willem-Alexander en Máxima. Op de tribune bij de Olympische Spelen, in de Gouden Koets op Prinsjesdag of samen met Máxima op staatsbezoek in Japan. Het zijn ee...

Leuk: kinderboek over koningspaar

Waar is Willem? Zo heet een nieuw kinderboek over ons koningspaar. Waarin kinderen op zoek gaan naar de koning, en direct veel leren over Willem-Alexander en Máxima.

Op de tribune bij de Olympische Spelen, in de Gouden Koets op Prinsjesdag of samen met Máxima op staatsbezoek in Japan. Het zijn een paar van de tafereeltjes die te vinden zijn in het zoekboek.

Het boek heeft twaalf prachtige prenten waarin de koning, de koningin en ook andere Oranjes goed verstopt zitten. Inclusief lessen over de koninklijke familie. Illustrator Emanuel Wiemans is er druk mee geweest.

Een leuk cadeau voor elk koningshuislievend gezin met kleine kinderen. Waar is Willem kost €14,99, en ligt vanaf 15 april in de winkel.

Beeld: Gottmer Uitgevers Groep

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in