Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker loeren: de tassen van koningin Máxima

De handtas is eindelijk weer helemaal back in business! Een ode aan onze handtassenbaby's: we hebben ze in de afgelopen anderhalf jaar maar bitter weinig nodig gehad (want waar gingen we nou helemaal naartoe?), maar we hielden evengoed van ze toen ze stof stonden te happen in de kast. Die tijden ...

Lekker loeren: de tassen van koningin Máxima

De handtas is eindelijk weer helemaal back in business!

Een ode aan onze handtassenbaby's: we hebben ze in de afgelopen anderhalf jaar maar bitter weinig nodig gehad (want waar gingen we nou helemaal naartoe?), maar we hielden evengoed van ze toen ze stof stonden te happen in de kast.

Die tijden zijn nu voorbij, getuige ook koningin Máxima die voor haar tochtje van paleis Noordeinde naar, eh, de trappen van paleis Noordeinde speciaal een fonkelnieuw exemplaar tentoonstelde.

Eentje van designer Sophie Habsburg, het nichtje van de laatste keizer van Oostenrijk waar Máxima al jaren fan van is. Ze heeft er meerdere clutches van in haar collectie, maar dit is dus een nieuw pareltje.

Máxima met een eerder Habsburgje

Majesteit is altijd al stapeldol geweest op handtassen, en heeft een prachtige collectie waarmee ze in normale koninginnentijden natuurlijk regelmatig kan pronken. Gelukkig komen die er per september ook weer aan. Wij blikken alvast vooruit.

HM heeft een hele verzameling van Chanel, maar deze witte jongen zagen we vorig jaar bij een van onze favoriete outfits van heel 2020 in Rotterdam en willen we je zéker niet ontzeggen.

Zoals we wel vaker zeggen: gelukkig hebben we de foto's nog. En wie weet is het gelijk inspiratiemateriaal om in deze gekke tijden jezelf te trakteren op een mooie tas voor als we straks wél weer een bestemming hebben.

Een rode Delvaux...

Deze Gucci-beauty (op de camping nog wel)

Aan kleur geen gebrek, hier met een groene Valentino

Matchy-matchy, dat kan HM goed

Wij kijken vast uit naar wat HM voor ons in petto heeft na de zomer.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in