Happy winter! De Oranjes en hun media-gevolg zijn gearriveerd in Lech en dat betekent: verse foto's!

De koninklijke familie gaat vandaag (dinsdag) volop de Oostenrijkse pistes op — en hopelijk de après-ski in. Terwijl zij vanavond op één oor liggen in Gasthof Post is het de verwachting dat het stevig gaat sneeuwen in Lech. Een vers pak!

De Oranjes reisden dit jaar in dezelfde samenstelling als vorig jaar af naar hun geliefde Lech. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima genieten met hun drie meiden, Amalia, Alexia en Ariane van een ontspannen weekje weg. Prins Constantijn en prinses Laurentien zijn er met hun drie kinderen, Eloise, Claus-Casimir en Leonore. En prinses Beatrix is ook nog van de partij om het gezelschap te volmaken.

Article continues after the ad

Prinses Beatrix met haar kleinkinderen

Zij komt hier natuurlijk al het langst van allemaal. Sinds 1959 gaan de Oranjes naar Lech voor de jaarlijkse skitrip, het jaar waarin prins Bernhard bevriend raakte met de eigenaar van Gasthof Post, Erich Moosbrugger (het is nog altijd in de familie). Prinses Beatrix bindt met haar 82 jaar ook nog altijd de latten onder, wat wel genoeg zegt over hoe goed ze is, op ski's.

Onze kroonprinses gaat vandaag geheid weer de hele wereld over

De kleinkinderen blijven niet achter: onze prinsessen zijn dól op de wintersport, en het staat ze ook hartstikke goed. Zelfs mama Máxima, toch een temperamentvolle Argentijnse, is gek op skiën. Dat deed ze in haar jeugd al. Een match made in heaven voor Willem-Alexander, op heel veel fronten dus.

Net als vorig jaar: lekker gek doen met neefje Claus-Casimir

En WOW: onze koning en toekomstig koningin

Kussie...

Na de fotosessie vertrekken de fotografen uit Lech en kunnen de Oranjes ongestoord genieten van de rust en van hun privacy. In Lech kunnen ze volgens insiders gewoon naar de supermarkt, en hun appartementen in Gasthof Post liggen lekker privaat in een bijgebouw. Daar mag op geproost vanavond.

Beeld: BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in