Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Laurentien schittert twee keer

Een dubbele dienst voor prinses Laurentien gisteren (woensdag). 's Ochtends meldde ze zich in Zoetermeer voor het Nationaal Voorleesontbijt, 's avonds in Den Haag voor de opening van het Holland Dance Festival. De prinses heeft in eerdere jaren al vaker voorgelezen, en dat is ook duidelijk iets w...

Laurentien schittert twee keer

Een dubbele dienst voor prinses Laurentien gisteren (woensdag). 's Ochtends meldde ze zich in Zoetermeer voor het Nationaal Voorleesontbijt, 's avonds in Den Haag voor de opening van het Holland Dance Festival.

De prinses heeft in eerdere jaren al vaker voorgelezen, en dat is ook duidelijk iets waar ze blij van wordt. Ze heeft een groot hart voor taalvaardigheid.

En wat een prachtige look trok ze ervoor uit de kast.

Ook voor de avond trouwens, toen ze zich voor een date met schoonmoeder prinses Beatrix meldde bij het Holland Dance Festival. Weer met opvallende oorbellen (de prinses is dól op accessoires), dit keer in een chique, zwierige avondlook.

Beeld: BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in