Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningspaar komt aan in Ierland

De Oranjes gaan op groen deze week, tijdens een staatsbezoek aan Ierland. Waar ze vanochtend het spits afbeten voor drie drukbezette dagen. De Oranjes (met Máxima in Claes Iversen) kwamen vanochtend aan in regenachtig Dublin, bij de ambtswoning van president Higgins en zijn vrouw Sabina. Daarna t...

Koningspaar komt aan in Ierland

De Oranjes gaan op groen deze week, tijdens een staatsbezoek aan Ierland. Waar ze vanochtend het spits afbeten voor drie drukbezette dagen.

De Oranjes (met Máxima in Claes Iversen) kwamen vanochtend aan in regenachtig Dublin, bij de ambtswoning van president Higgins en zijn vrouw Sabina. Daarna trekken ze door naar de Garden of Remembrance in het centrum, en gaan ze naar het nationale parlement.

Vanmiddag staat in het teken van IT en tech, aan Dublins zogenaamde 'Silicon Docks'. En vanavond is er een staatsbanket (met Guinness?) in het presidentieel paleis. De foto's delen we natuurlijk met je via Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in