Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningspaar arriveert in Griekenland voor staatsbezoek

Het is nogal een gependel tussen Florence, Schiphol en Athene. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn in Griekenland gearriveerd voor het staatsbezoek dat morgen in Athene begint. Het is het 25ste van het stel sinds 2013.  Het regeringsvliegtuig is zojuist geland!🛬Larciano, Tuscany, Ital...

Koningspaar arriveert in Griekenland voor staatsbezoek

Het is nogal een gependel tussen Florence, Schiphol en Athene.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn in Griekenland gearriveerd voor het staatsbezoek dat morgen in Athene begint. Het is het 25ste van het stel sinds 2013. 

Ze keerden gistermiddag terug van een vakantie in Italië, waar ze vermoedelijk in het vakantiehuis van prinses Beatrix in Tavernelle verbleven. Gemopper over hun vliegreizen in 3-2-1 ? , Misschien compenseren ze de uitstoot wel netjes? 

Vanavond dus een vertrouwde vlucht naar Griekenland, waar ze normaal gesproken vakantie vieren, maar nu drie volle dagen officiële agendapunten voor de boeg hebben. Er stond bij aankomst een stevige wind, zo te zien. 

Op het vliegveld werden ze begroet door een kloeke delegatie, bestaande uit Nikos Dendias, Griekse minister van Buitenlandse Zaken, Aglaia Balta, chef protocol van Griekse ministerie van Buitenlandse Zaken, Caterina Ghini, Griekse ambassadeur in Nederland, Konstantinos Adamopoulos, directie protocol van het Griekse ministerie van Buitenlandse Zaken, Susanna Terstal, ambassadeur van Nederland te Athene en Maurits ter Kuile, plaatsvervangend ambassadeur van Nederland te Athene.

En wat doet een vrouw als ze eenmaal in de auto zit op weg naar haar verblijf? Even haar telefoon checken, natuurlijk. She's one of us! 

Collega Hans amuseerde zich vandaag al buitengewoon met wat sightseeing in de Griekse hoofdstad. Morgen begint het officiële programma daar al vrij vroeg, met het leggen van een krans, het spelen van de volksliederen en inspectie van de erewacht. Je leest er alles over, op Nouveau!

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in