Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningsdag in Maastricht gaat niet door

De viering van Koningsdag, op 27 april in Maastricht, gaat niet door. Dat laten de gemeente Maastricht en de provincie Limburg weten in een persbericht. Reden is de impact van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Hoewel Koningsdag pas plaatsvindt op 27 april en de afgekondigde coronam...

Koningsdag in Maastricht gaat niet door

De viering van Koningsdag, op 27 april in Maastricht, gaat niet door.

Dat laten de gemeente Maastricht en de provincie Limburg weten in een persbericht. Reden is de impact van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden.

Hoewel Koningsdag pas plaatsvindt op 27 april en de afgekondigde coronamaatregelen tot en met 6 april duren, hebben de gevolgen volgens de gemeente ‘een dergelijk grote impact’ op de voorbereidingen dat het programma niet gerealiseerd kan worden zoals beoogd.

De gemeente Maastricht en de provincie Limburg betreuren het dat Koningsdag niet kan doorgaan, maar vinden het in het licht van de ontwikkelingen voor dit moment ‘het verstandigste besluit’.

Ook het Koningsdagconcert, dat was gepland voor 6 april, zal niet doorgaan. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in