Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima viert verjaardag op Huis ten Bosch

Groot feest voor vrienden en familie! Vorig jaar kon een feest voor koningin Máxima's 50ste verjaardag ('Vijftig worden, het is niets niks') niet doorgaan door de coronabeperkingen, maar vanavond wordt de schade ingehaald met een groot feest voor vrienden en familie op Paleis Huis ten Bosch. Zome...

Koningin Máxima viert verjaardag op Huis ten Bosch

Groot feest voor vrienden en familie!

Vorig jaar kon een feest voor koningin Máxima's 50ste verjaardag ('Vijftig worden, het is niets niks') niet doorgaan door de coronabeperkingen, maar vanavond wordt de schade ingehaald met een groot feest voor vrienden en familie op Paleis Huis ten Bosch.

Zomersessie 2021

Zoals ze vorig jaar al zei: 'Zodra het kan, gaan we het groots aanpakken.' Annemarie de Kunder van RTL Boulevard  meldde in de uitzending dat prinses Mabel al was gearriveerd en dat alle drie de dochters erbij zijn; prinses Alexia is ervoor teruggekomen van haar kostschool in Wales.

"Ze verzamelen onder de blauwe regen, dan wordt er gegeten en is er muziek en na middernacht worden de kaarsen gedoofd," aldus Annemarie. In de buurt zijn veel hotelkamers gereserveerd, morgen is er nog een 'katerontbijt' in het paleis. Gezien haar voorliefde zal de Malbec rijkelijk stromen. Máxima is dinsdag 51 jaar geworden.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in