Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima en prinses Amalia vieren Koningsdag in een outfit van.... Natan

Koningin Máxima draagt een custom made ontwerp van Natan tijdens haar bezoek aan Amersfoort. Ze draagt een zandkleurig linnen twee stuk met oranje geborduurde bloemen. Ook prinses Amalia koos voor een ontwerp van het Belgische modehuis.  Prinses Amalia draagt een driekwart jurk van mousseline zij...

Koningin Máxima en prinses Amalia vieren Koningsdag in een outfit van.... Natan

Koningin Máxima draagt een custom made ontwerp van Natan tijdens haar bezoek aan Amersfoort. Ze draagt een zandkleurig linnen twee stuk met oranje geborduurde bloemen. Ook prinses Amalia koos voor een ontwerp van het Belgische modehuis. 

Prinses Amalia draagt een driekwart jurk van mousseline zijde, met een abstracte rood, blauw en geel print. Natan is het favoriete modehuis van onze koningin. Bijna drie kwart van haar garderobe komt daar vandaan. 

Schuine hoed

Máxima's schuine hoed laat keurig volgens het protocol de linkerkant van het gezicht onbedekt. Volgens de etiquette uit vervlogen tijden hoort een vrouw rechts van de man te zitten/lopen, en door deze hoedenregel kunnen man en vrouw elkaar dan goed aankijken, ondanks de hoed, zo meldt modekoninginmaxima.nl

Ontwerp van Fabienne Delvigne

De hoed is van Fabienne Delvigne. De Mystery-hoed is een couture-model gemaakt van banaanvezel en zijde in dezelfde kleur als de outfit van koningin Máxima. De stijl van de hoed is karakteristiek voor Fabienne Delvigne: vrouwelijk, origineel en elegant.