Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koningin Máxima: powervrouw te Davos

Wat draag je eens als je dagen in een congresbunker zit? Koningin Máxima woont op dit moment het World Economic Forum in Davos bij waar ze in haar rol als Special Advocate voor de VN overheden en bedrijven achter de broek zit om financiële diensten voor iedereen beschikbaar te maken en mensen uit...

Koningin Máxima: powervrouw te Davos

Wat draag je eens als je dagen in een congresbunker zit?

Koningin Máxima woont op dit moment het World Economic Forum in Davos bij waar ze in haar rol als Special Advocate voor de VN overheden en bedrijven achter de broek zit om financiële diensten voor iedereen beschikbaar te maken en mensen uit de armoede te helpen.

Afgaand op de foto's die er worden gepost gaat ze van zaaltje naar zaaltje en van zitje naar zitje, ze heeft een goed gevuld programma met weinig daglicht en frisse luchtmomenten.

HM means business, dus koos ze gisteren voor een passende outfit in de vorm van haar trusty donkerblauwe jumpsuit van Natan Couture. Erbij Gianvito Rossi pumps en haar Marni tas (die een hele verbetering is op alles steeds los in haar handen meenemen).

De vlinderbroches zijn van Celedonio, de oorbellen van Monies Callao.

Vandaag ook een zakelijke look in de vorm van een dieporanje top met een glansje (wat staat deze kleur haar goed!) en een zwarte broek. 

Foto's UNSGSA, Label ID's door UFO No More

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in