Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Koning Willem-Alexander even terug in Nederland

De liefde voor de Olympische Spelen zit toch diep. Koning Willem-Alexander was even terug in Nederland. Technisch gezien is hij vermoedelijk in zijn vakantiewoning dichter bij de berg Olympus waar het allemaal begon. Maar hij koos ervoor om het Olympic Festival in Scheveningen zelf te openen met ...

Koning Willem-Alexander even terug in Nederland

De liefde voor de Olympische Spelen zit toch diep.

Koning Willem-Alexander was even terug in Nederland. Technisch gezien is hij vermoedelijk in zijn vakantiewoning dichter bij de berg Olympus waar het allemaal begon.

Maar hij koos ervoor om het Olympic Festival in Scheveningen zelf te openen met een indrukwekkend Japans zwaard.

Het sportstrand van Scheveningen staat de komende weken in het teken van de Spelen. Op het strand van de badplaats worden tijdens de Olympische Spelen in Tokio de Nederlandse medaillewinnaars bij terugkeer gehuldigd.

ZM vloog op en neer in een privéjet – niet meteen gaan brommen over de kosten, hij heeft daar een budget voor...

...en keerde rond een uur of twee in de middag vanaf Rotterdam terug naar Athene...

...waar op een paar uur rijden ongetwijfeld zijn geliefde boot lokt. Zoals hij na de zomerfotosessie over zijn idee van vakantie zei: "Met zijn vijven in de boot zitten. Geen beveiliging, geen personeel, alleen wij met z’n vijven."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in