Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kent Máxima deze nieuwe Christian Louboutin-tas al?

Het is allemaal héél Grieks en druk en HM-proof. Als het gaat om Máxima en mode weten we drie dingen zeker. 1) Ze houdt van kleurrijk. 2) Ze houdt van designer. En 3) ze shopt graag in Griekenland. Zeg hallo tegen de nieuwe en ultiem Máxima-proof collectie van Christian Louboutin: GREEKABA. Geïns...

Kent Máxima deze nieuwe Christian Louboutin-tas al?

Het is allemaal héél Grieks en druk en HM-proof.

Als het gaat om Máxima en mode weten we drie dingen zeker.

1) Ze houdt van kleurrijk. 2) Ze houdt van designer. En 3) ze shopt graag in Griekenland.

Zeg hallo tegen de nieuwe en ultiem Máxima-proof collectie van Christian Louboutin: GREEKABA. Geïnspireerd op Kreta en de Griekse zee en helemaal in HM's straatje. Want groots en meeslepend, met een Grieks tintje.

Dat Máxima van de look houdt werd eerder dit jaar wel duidelijk toen ze deze spraakmakende Dior Book Tote aanschafte...

Waar dan wel letterlijk haar naam op mag staan, maar die dan weer geen Griekse invloeden heeft. Dat laatste is duidelijk een pré voor deeltijd-inwoner Máxima die vanuit de familievilla in Porto Heli altijd graag gaat shoppen in Athene en omstreken. Net als haar meiden trouwens.

En het allerleukste aan het nieuwe aanbod van Monsieur Louboutin: de hele collectie (met naast grote gevaarten ook lieve mini's) is nu al online te shoppen, dus HM hoeft er niet eens voor naar Griekenland af te reizen. Dat gebeurt pas over een maand weer namelijk, als Ariane zomervakantie heeft.

Reist er dan een Loubie mee naar Athene Airport? Wij kunnen ons het helemaal voorstellen. Mocht HM meelezen: de collectie is hier te shoppen. Opa!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in